Suostumuspolitiikka

Suostumusilmoitus, IVECO Finland Oy, konserniyhtiöt ja jälleenmyyjät

Täten hyväksyn sen, että IVECO Finland Oy, IVECO Finlandin seitsemän konserniyhtiötä ja 135 jälleenmyyjää voivat ottaa minuun yhteyttä sähköisesti sähköpostitse, tekstiviestillä ja sovelluksissa, Facebookissa ja YouTubessa sekä yksityisviesteillä LinkedInissä lähettääkseen minulle uutiskirjeitä ja tarjouksia uusista autoista, muistutuksia ja viestejä jälkimarkkinoista sekä tietoa suoraan tytäryhtiöiltämme ja jälleenmyyjiltämme liittyen pakettiautoihin, kuorma-autoihin, palveluihin, linja-autoihin ja muihin liikkumiseen liittyviin palveluihin.

Tietoa leasingista, rahoituksesta ja vakuutuksista, oheistuotteista, kilpailuista ja palveluista ajoneuvolleni ja muille ajoneuvoille (uudet ja käytetyt) sekä ajoneuvoihin liittyvistä jäsenyyksistä ja tilauksista.

Huoltokäynnit ja muut tiedotteet, mm. pakolliset ja lakisääteiset tarkastukset sekä vuosikatsastusaika, huollon päättyminen, varaosat, lisävarusteet ja muistutukset renkaanvaihdon (kesä/talvi) ajankohdasta ja tiepalvelusta

IVECO-konsernin tytäryhtiöt, siihen liittyvät yhtiöt sekä valtuutetut jälleenmyyjät voivat lähettää kaupallisia viestejä ja mainoksia tuotteistaan ja palveluistaan mukaan lukien avointen ovien päivät ja messut, joihin IVECO Finland tai konsernin yritykset ja jälleenmyyjät osallistuvat.

Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen IVECO-NORDIC@ivecogroup.com tai numeroon + 358 20 155 77 88.

Voit lukea tietosuojakäytännöstämme lisää siitä, kuinka IVECO Finland ja konsernin yhtiöt käsittelevät henkilötietojasi. Lisätietoja jälleenmyyjien henkilötietojen käsittelystä on kunkin jälleenmyyjän tietosuojakäytännöissä.